Om het inchecken aan onze hotelbalie sneller en veiliger te laten verlopen, verzoeken wij u vriendelijk onderstaande Gasteninformatie thuis door te lezen, het registratieformulier volledig in te vullen en aan ons te retourneren.

Klik hier voor de Gasteninformatie

Van toepassing voor gasten met een andere nationaliteit dan Nederlander: het toevoegen van een kopie ID gewenst (kamernummer onder voorbehoud).

Tevens vernemen wij graag uw te verwachten aankomsttijd.
Wilt u verzekerd zijn van een mooi tafeltje in een van onze restaurants en/of terras zien wij graag uw reservering hiervoor voorafgaande tegemoet: telefonisch: +31 (0)43 601 3545 of per email: info@grandhotelmonopole.nl

Wij zijn in de gelegenheid alle diensten te verlenen zoals: het serveren van drankjes, ontbijt, lunch en diner in onze desbetreffende ruimtes, royaal en gezellig ingericht, met inachtneming van de Corona maatregelen.
Wij zorgen voor een aangenaam hotelverblijf met als extra service een GRATIS UPGRADE kamertype op basis van beschikbaarheid. Wij zullen de voorzorgsmaatregelen aangereikt door onze regering, nauwlettend volgen en vanuit ons standpunt werken wij preventief samen met onze goed ge├»nstrueerde medewerkers op hygi├źne-, desinfectie- en schoonmaakgebied, om uw verblijf prettig en veilig te laten verlopen.

Let op! Heeft u volgende klachten binnen 24 uur voor aankomst: Hoesten/neusverkoudheid/koorts vanaf 38 graden of benauwdheidsklachten, neem contact op met uw huisarts voor advies.

Voor eventuele vragen en/of opmerkingen staan wij te allen tijde tot uw beschikking.